Voor de deelnemers bij House of Deep Democracy

Welkom!

Heb je je aangemeld voor een training of overweeg je dit en ben je benieuwd wat we met je aanmelding doen? Dan is deze pagina voor jou!

 

Wat doen we met je aanmelding?

Je ontvangt binnen 3 werkdagen een persoonlijke bevestiging van je aanmelding. Heb je nog vragen of opmerkingen, dan kun je deze direct stellen aan de contactpersoon. Je krijgt de locatie en routeplanner van ons en de praktische dingen komen aan bod. Diëtiek en andere voorkeuren kun je direct doorgeven. Bij House of Deep Democracy proberen we de natuur zo min mogelijk te belasten.
Vindt de training in onze digitale omgeving plaats? Bekijk dan onderstaande algemene instructies voor Zoom. De link krijg je toegezonden voorafgaande aan de sessie.


Alle programma’s bij House of Deep Democracy dragen bij aan inclusieve gesprekken, gedragen besluitvorming en je kwaliteiten als (gespreks)leider. Tevens ondersteun je met je deelname aan de verdere ontwikkeling en verspreiding van de methode Lewis Deep Democracy.

Wat doen we na afloop van je training?

Je ontvangt van ons een link en wachtwoord naar

  • ++ een kopie van de aantekeningen die tijdens de training zijn gemaakt en ;
  • ++ de handleiding hoe het internationaal certificaat te downloaden is (onderstaand);
  • ++ de materialen die onderdeel zijn van de door jou gevolgde training.


Voor het internationaal certificaat van House of Deep Democracy i.s.m. Lewis Deep Democracy ontvang je van LDD een aparte link. Wil je je certificaat inzien of downloaden? Bekijk dan de instructie hoe dit te doen.
De certificaten afgegeven door House of Deep Democracy krijg je via de mail toegezonden.

Het certificaat geeft vanzelfsprekend aan dat je training hebt doorlopen, maar ook dat de trainer die deze training heeft begeleid het volledig curriculum heeft behandeld en is geaccrediteerd door Lewis Deep Democracy. De trainer volgt continue supervisie.

Met het internationaal certificaat kun je bij iedere andere geaccrediteerde trainer, waar ook ter wereld, aanmelden voor een vervolg training. Tevens draag je met de bijdrage die wij voor jou bij de internationale organisatie rond Deep Democracy doen, bij aan de verspreiding en ontwikkeling van Lewis Deep Democracy.

  • Hoe download ik mijn internationaal certificaat?