Tarieven

Tarieven

House of Deep Democracy hanteert een maximumaantal van 10 deelnemers om optimale trainingsmogelijkheden te kunnen garanderen. We houden onze tarieven zo laag mogelijk, omdat we geloven dat de wereld gebaat is bij inclusieve besluitvormingsprocessen. NGO’s of initiatieven in culturele- en maatschappelijke sector krijgen korting bij in-company trainingen en facilitatie. Informeer hier naar de mogelijkheden.Benieuwd of je in aanmerking komt voor korting op de kosten van deelname?

Het Coronavirus en veilig trainen ?

Kosten

trainingkostprijs per deelname v.a. ZZP/part. v.a.
Deep Democracy
online introductie
€ 110,-€ 85,-
Deep Democracy
online vergaderen
€ 95,-€ 75,-
Deep Democracy level 1 € 720€ 612-
Deep Democracy level 2 € 720€ 612-
Deep Democracy level 3 € 720€ 612-
Deep Democracy level 4 € 1.050,-€ 892,-
The Work & facilitation€ 435,-€ 435,-
Co Resolve- 1 daagse€ 300,-€ 300,-
Let’s Talk€ 280,-€ 238,-
Coaching€ 100,-€ 80,-
prijzen zijn excl. 21 % BTW

Deep Democracy Online Introductie
€ 110,- per deelnemer/per training. ZZP en particulieren krijgen 15% korting.

Deep Democracy Online Vergaderen
€ 95 ,- per deelnemer/per training. ZZP en particulieren krijgen 15% korting.

€ 820,- per deelnemer/per training. Online € 720,-
ZZP en particulieren krijgen 15% korting en betalen € 697,-/612,-
2-daagse geaccrediteerde training op één van onze sfeervolle locaties. De kosten voor de training zijn inclusief certificering, materialen, toegang tot de internationale site met documentatie en beeldmateriaal, plantaardige lunches/consumpties en aansluiting bij een besloten online alumni groep..

€ 820,- per deelnemer/per training. Online € 720,-
ZZP en particulieren krijgen 15% korting en betalen € 697,-/612,-.
2-daagse geaccrediteerde training op één van onze sfeervolle locaties. De kosten voor de training zijn inclusief certificering, materialen, toegang tot de internationale site met documentatie en beeldmateriaal, plantaardige lunches/consumpties en aansluiting bij een besloten online alumni groep.

€ 820,- per deelnemer/per training. Online € 720,-
ZZP en particulieren krijgen 15% korting en betalen € 697,-/612,-.
2-daagse geaccrediteerde training op één van onze sfeervolle locaties. De kosten voor de training zijn inclusief certificering, materialen, toegang tot de internationale site met documentatie en beeldmateriaal, plantaardige lunches/consumpties en aansluiting bij een besloten online alumni groep.

€ 1200,- per deelnemer/per training. Online € 1050,-
ZZP en particulieren krijgen 15% korting en betalen € 1020,-/-892,-.
3-daagse geaccrediteerde training op één van onze sfeervolle locaties. De kosten voor de training zijn inclusief certificering, materialen, toegang tot de internationale site met documentatie en beeldmateriaal, plantaardige lunches/consumpties en aansluiting bij een besloten online alumni groep.

Prijs per deelnemers 30-dagen: € 506,00- online € 435,00
Dit programma van 30 dagen bestaat uit één dag ‘live’ op onze locatie in Amsterdam, dagelijks overleg met je buddy en 4 video calls met de groep en een afsluitende middag live in Amsterdam.
De kosten zijn inclusief plantaardige lunch, consumpties en certificaat.

  • Co Resolve 1-daagse voor >level 2 Deep Democracy alumni

€ 350,00- online € 300,00 per deelnemer/per training.
1-daagse geaccrediteerde training op onze locatie in Amsterdam. Inclusief certificering, materialen, plantaardige lunch, aansluiting online alumni groep, toegang tot de internationale site met documentatie en beeldmateriaal.

  • Let’s Talk, 1-daagse training voor het voeren van tweegesprekken


€ 330,- per deelnemer/per training. Online € 280,00.
ZZP en particulieren krijgen 15% korting en betalen € 280,-/ online €238,-.
register coaches en-supervisoren bij LVSC krijgen 10% korting en na voltooiing van de Masterclass 1,5 PE-punten. Deze zijn toegekend door de LVSC.
1-daagse training op onze locatie in Amsterdam. Ook zeer geschikt voor deelname met je team of (zakelijk) partner. Inclusief certificaat, materiaal, plantaardige lunch.

  • Coaching

€ 100,- losse coaching per uur door geaccrediteerde trainer. Boek je twee uur coaching bij een training? Dan geldt een tarief van € 80,00 per uur.

  • Online Supervisie individueel

€ 80,– ZZP/particulier op inschrijving

Kortingen

Traject korting voor minimaal 2 opeenvolgende trainingen : 10% korting op de kosten voor deelname, ook wanneer je gebruik maakt van het voordelig ZZP/particulier tarief.

Genoemde kosten voor de training zijn inclusief certificering, materialen, toegang tot de internationale site met documentatie en beeldmateriaal, plantaardige lunches/consumpties en aansluiting bij een besloten, online alumni groep.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21 % BTW en vallen onder onze algemene voorwaarden. Neem voor prijzen van in-company trainingen en maatwerk contact met ons op. We sturen een factuur nadat we je deelname hebben bevestigd.

Ook zijn mening telt! Bij onze trainingen en workshops serveren we zo veel mogelijk plantaardige producten en lunches. We vermijden gebruik van plastic waar mogelijk en kiezen voor duurzame alternatieven.