Incompany Trainingen en Workshops

Een training volgen met eigen team en actuele aandachtspunten? House of Deep Democracy biedt trainingen en workshops ook in-company. Volg de training als team,, OR of directie en bereik

  • – een optimalisatie van de samenwerking;
  • – gedragen besluiten;
  • – ontspannen omgang met polarisatie en conflict.

Actuele knelpunten en de bestaande dynamiek in samenwerking worden in het proces zichtbaar en hiermee onderwerp van de oefeningen en ervaringen tijdens alle trainingen.

Waarom in-company?

In-company trainen heeft een aantal voordelen ten opzichte van deelname aan open trainingen:

  • maatwerk; de processen tijdens de training sluiten aan op de actualiteiten in de groep;
  • efficiënt; geen extra reistijd en planning volgens de wensen;
  • teambuilding.

Speciaal ontwikkeld als in-company:


Co Resolve , 2-daagse training in-company

Co Resolve logo

Dit leiderschapsprogramma is gebaseerd op Deep Democracy. Leiders van nu die kiezen voor inclusief leiderschap, kiezen voor Co Resolve. Het programma is ontwikkeld en geaccrediteerd door de internationale organisatie rond Deep Democracy en grondlegger van de methode.

Met Co Resolve wordt aan leiders en managers een training geboden die theorie en gesprekstechnieken aanreikt om om te kunnen gaan met  interpersoonlijk- en teamdynamiek als ook met de diversiteit in perspectief binnen complexe organisaties.

  • Wil je tot besluiten komen met 100 % draagvlak?;
  • Wil je binnen een groep tot transformatie komen?;
  • Wil je een gesprek in beweging brengen?;
  • – Wil je de wijsheid uit diversiteit benutten?

Beide introductietrainingen bieden inzicht en ervaring in de methode en technieken, waarmee het team of afdeling samen kennismaakt en een start kan maken me direct toepasbare technieken.

Interactieve Introductietraining Deep Democracy in-company

ontdek de wijsheid in de stem van de minderheid

Deze introductie is een sessie van 2,5- 3  uur waarin de theorie van Deep Democracy wordt uitgelegd aan de groep.  Je krijgt inzicht in hoe je vanuit de methode groepsprocessen kunt volgen. Daarna ervaar je gespreksvoering met behulp van één van de Deep Democracy technieken. Deze kennismaking geeft een goede indruk van de methode en je leert technieken die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Het volgen van de twee-daagse training Deep Democracy level 1 na deze introductie is niet noodzakelijk , maar wel een veel voorkomende bijwerking!

Meer info of een afspraak voor een intake maken?

Interactieve Introductietraining Lets Talk in-company

Let's Talk
voer tweegesprekken die ertoe doen

Deze introductie is een sessie van 2,5- 3  uur waarin de theorie van Deep Democracy en Let’s talk wordt uitgelegd aan de groep.  Je krijgt inzicht in hoe je vanuit de methode op een ontspannen wijze tweegesprekken kunt voeren zoals feedback gesprekken. Deze kennismaking geeft een goede indruk van de theorie van Deep Democracy en de mogelijkheden van Let’s Talk. Je leert zelf technieken die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Ook deze introductie smaakt veelal naar meer!

Meer info of een afspraak voor een intake maken?