Agenda Trainingen

Aanpassingen vanwege het Coronavirus: Voorlopig bieden we de trainingen in een online omgeving. We doen dit met verschillende werkvormen en vertalen hiermee de tools en technieken uit de methode naar een online setting. Zo neem je de technieken mee naar je live én online werkomgeving.

De trainingen in Amsterdam starten om 10.00 uur (inloop 09.45) tot 17.30 uur. In Den Haag en Arnhem starten deze om 09.30 uur (inloop 09.15) tot 17.00 uur.

Agenda Trainingen


Goed om te weten:

– De trainingen in Amsterdam starten om 10.00 uur (inloop vanaf 9.45 uur) en eindigen om 17.30 uur. In Den Haag en Arnhem starten we om 9.30 uur (inloop vanaf 9.15uur) en eindigen om 17.00 uur.

– House of Deep Democracy werkt met kleine groepen van maximaal 10 personen. Dit doen we om alle deelnemers voldoende oefenruimte te kunnen bieden. 

– Alle trainers van House of Deep Democracy zijn geaccrediteerd en ervaren op zowel hun vakgebied als in het faciliteren van groepsgesprekken.

– House of Deep Democracy gaat voor een duurzame wereld waarin vriendelijk en respectvol wordt omgegaan met mens en dier. Op de locatie in Amsterdam zijn de lunches volledig plantaardig. Op de locaties in Arnhem en Den Haag in elk geval vegetarisch. We houden rekening met speciale dieetwensen; vergeet deze bij aanmelding niet aan ons door te geven!