Procesbegeleiding

Bij House of Deep Democracy zijn we getraind om te luisteren naar de wijsheid uit de minderheidsstem en geven zo persoonlijke en zakelijke processen een nieuwe draai. Door te luisteren naar alle stemmen, creëren we iets bijzonders dat leidt tot draagvlak en verandering.

House of Deep Democracy heeft een persoonlijke aanpak en gaat voor kwaliteit met een uniek team. Als deskundige in methodes als Deep Democracy en The Work verrijken we besluitvormingsprocessen met gespreksbegeleiding.

Wij bieden procesbegeleiding door ervaren en gespecialiseerde facilitators. Door conflict te omarmen, maken we ruimte voor nieuwe meningen, visies en gedragen besluiten.

Een procesbegeleider bij House of Deep Democracy helpt een groep om betere gesprekken te voeren, wijzere en duurzamere besluiten te nemen en beter om te gaan met een grote diversiteit aan visies.

De facilitator houdt zich bezig met de structuur van het gesprek en de wijze van communiceren. Hij/zij zorgt ervoor dat er zoveel mogelijk ruimte wordt gemaakt voor iedereen om gehoord te worden, zodat niet alleen de verbaal meest sterke deelnemers aan het woord komen.

Onze procesbegeleiders spreken zich inhoudelijk niet uit en hebben geen inhoudelijk adviserende functie.

Meer info of een afspraak voor een intake maken?

House of Deep Democracy - Afbeelding