Co Resolve; Deep Democracy voor leiders van nu

In de 2-daagse training Co Resolve richt je je op op de dynamiek tussen personen onderling en binnen teams in complexe organisaties. Hoe ontwikkel je inclusief, participerend leiderschap?

Co Resolve is een leiderschapsprogramma, gebaseerd op de Deep Democracy-methode. Doel is het ontwikkelen van inclusief leiderschap in bedrijven, organisaties en instellingen. Je traint verschillende gesprekstechnieken om te kunnen inspelen op interpersoonlijke en groepsdynamische processen. Je zet diversiteit in de organisatie in een breder perspectief. De 2-daagse training is alleen in-company te volgen. Voor Deep Democracy level 2 alumni bieden we een door Lewis Deep Democracy gecertificeerde 1 -daagse training.

Co Resolve richt zich op

  • het herkennen waar besluitvormingsprocessen vastlopen;
  • inzicht te krijgen in patronen die daaraan ten grondslag liggen en wat je als leidinggevende/begeleider kunt doen om deze te veranderen;
  • groepsdynamiek en -relaties inzichtelijk krijgen;
  • bevorderen van samenwerking binnen teams;
  • de wijsheid uit diversiteit, spanning en conflict benutten;
  • kunnen mobiliseren van stakeholders en partners binnen een organisatie.

Voor wie?

Co Resolve is een training voor leiders in hedendaagse, diverse en complexe omgevingen. De trainingstechnieken helpen je capaciteiten in participerend leiderschap te versterken.

Vooropleiding en niveau

Er is geen algemene vooropleiding vereist. Volg je deze training via open inschrijving? Ervaring in het werken met groepen in een zakelijke setting is gewenst. Daaronder verstaan we ook de (kleine) groepen in de privésfeer (>2 personen).

Let op:

Alumni van Deep Democracy level 2 kunnen gebruikmaken van de open inschrijving voor de 1-daagse training, inclusief certificering. Bekijk hier de agenda.

Investering in tijd

De training duurt twee dagen, verdeeld over enkele weken. Er wordt geen voorbereiding van je verwacht. Tijdens de training wordt de mogelijkheid tot individuele coaching geboden en krijg je directe feedback.

Studiemateriaal en examen

Tijdens de training ontvang je ondersteunende studiematerialen. Na afloop krijg je een certificaat Tijdens de training ontvang je ondersteunende studiematerialen en de Toolset Deep Democracy Facilitator.Na afloop krijg je een internationaal certificaat van Lewis Deep Democracy. Met dit certificaat kun je internationaal een vervolgtraining volgen bij iedere aangesloten en door hen geaccrediteerde trainer. De aantekeningen die tijdens de twee trainingsdagen op onze locatie worden gemaakt krijg je na afloop via mail. Aanvullend kun je je als deelnemer aansluiten bij een alumni groep. Aan dit alles zijn geen meerkosten verbonden.

Ook een training Co Resolve binnen je organisatie? Neem contact met ons op.

Co Resolve; Deep Democracy voor leiders van nu

  • wo 25 sep 2024 - 10:00
  • wo 6 nov 2024 - 10:00
Karavanserei
Haparandaweg 67
1013 BD Amsterdam
Deelnemen via organisatie: €875,00 (exclusief btw)
Als ZZP'er / Particulier: €787,50 (exclusief btw)
  • Marien Colijn
Ben je opzoek naar net iets meer?
Een extra training?
Een extra coaching sessie?
Een totaalpakket?
Is iets onduidelijk?
Wil je meer weten?
Heb je een vraag?

Amsterdam

Haparandaweg 67,
Unit C6 + C7,
1013 BD Amsterdam

Incompany

Incompany trainingen zijn uiteraard
ook mogelijk! Neem hiervoor contact met
ons op via home@houseofdeepdemocracy.nl.