‘Inside the No’ door Myrna Lewis (EN), grondlegger van Deep Democracy , the Lewis method

In 5 stappen naar besluiten die stand houden in de uitvoering ! Dit boek (EN) is geschreven voor mensen die conflicten willen oplossen, verschillen en diversiteit willen benutten, en vervolgens duurzame besluiten durven nemen. Dit kan met behulp van Lewis Deep Democracy, een besluitvormingsmethode die is ontwikkeld in het Zuid-Afrikaanse bedrijfsleven ten tijde van de overgang van apartheid naar democratie en op dit moment in meer dan twintig landen wordt toegepast. Bestel onderstaand je kopie in paperback (€ 26,50) of PDF (€ 9,99).

(prefer this page and form in English? >>)

LET OP: Eind 2022 komt de vertaling naar het Nederlands van Inside the No door Myrna Lewis op de markt. Deze bestel je natuurlijk ook bij House of Deep Democracy. De Engelstalige versie is daarom nog beperkt leverbaar en op=op.
Om één van de eersten te zijn die deze vertaling ontvangt, vul je nu alvast je pre-order in!


‘Inside the NO’ door Myrna Lewis (NL) PRE-ORDER

Hoera! In het najaar van 2022 zal de vertaling van het boek Inside the NO van Myrna Lewis gepubliceerd worden. Vanzelfsprekend bestel je ook deze editie via House of Deep Democracy.
Wil je als één van de eersten dit boek ontvangen? Plaats dan je pre-order hier.
Kosten van het boek zijn €25,00 (paperback) excl. verzendkosten.

Ja, ik wil graag als één van de eersten het exemplaar ontvangen van de Nederlandse vertaling van Inside the NO door Myrna Lewis. Ik geef mijn naam en adres op en zodra het boek is gepubliceerd krijg ik het boek en de factuur voor de kosten toegezonden.