Co Resolve
Deep Democracy voor leiders van nu. In Co Resolve richt je je op op de dynamiek tussen personen onderling en binnen teams in complexe organisaties. Hoe ontwikkel je inclusief, participerend leiderschap?

Co Resolve is een leiderschapsprogramma, gebaseerd op de Deep Democracy-methode. Doel is het ontwikkelen van inclusief leiderschap in bedrijven, organisaties en instellingen. Je traint verschillende gesprekstechnieken om te kunnen inspelen op interpersoonlijke en groepsdynamische processen. Je zet diversiteit in de organisatie in een breder perspectief. De 2-daagse training is alleen in-company te volgen. Voor Deep Democracy level 2 alumni bieden we een gecertificeerd 1 -daagse training.

Co Resolve richt zich op: 

• herkennen waar besluitvormingsprocessen vastlopen;

• inzicht krijgen in patronen die daaraan ten grondslag liggen en wat je als leidinggevende/begeleider kunt doen om deze te veranderen;

• groepsdynamiek en -relaties inzichtelijk krijgen;

• samenwerking binnen teams bevorderen;

• de wijsheid uit diversiteit, spanning en conflict benutten;

• mobiliseren van stakeholders en partners binnen een organisatie.

Voor wie?

Co Resolve is een training voor leiders in hedendaagse, diverse en complexe omgevingen. De trainingstechnieken helpen je capaciteiten in participerend leiderschap te versterken.

Vooropleiding en niveau

Er is geen algemene vooropleiding vereist. Volg je deze training via open inschrijving? Dan verwachten we dat je Deep Democracy level 1 en 2 hebt doorlopen. Ervaring in het werken met groepen in een zakelijke setting is gewenst. Daaronder verstaan we ook de (kleine) groepen in de privésfeer (>2 personen).

Let op:

Alumni van Deep Democracy level 2 kunnen gebruikmaken van de open inschrijving voor de 1-daagse training, inclusief certificering. Bekijk hier de agenda.

Investering in tijd

De training duurt één of twee dagen, verdeeld over enkele weken. Er wordt geen voorbereiding van je verwacht. Tijdens de training wordt de mogelijkheid tot individuele coaching geboden en krijg je directe feedback. 

Studiemateriaal en examen

Tijdens de training ontvang je ondersteunende studiematerialen. Na afloop krijg je een certificaat als bewijs dat je de training hebt gevolgd. De aantekeningen die tijdens de twee trainingsdagen worden gemaakt krijg je na afloop via mail. Na het volgen van de training krijg je een persoonlijke code om in te loggen op deepdemocracy.net. Hier kun je je registreren met de vermelding van je gevolgde levels. Met deze login heb je ook toegang tot (audiovisuele) informatie en theorie over Deep Democracy. Aanvullend kun je je als deelnemer aansluiten bij een alumnigroep. Aan dit alles zijn geen meerkosten verbonden.
Klik hier voor data en inschrijving van de eerstvolgende 1-daagse training. Voor tarieven klik je hier.

Ook een training Co Resolve binnen je organisatie? Neem contact met ons op.

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.