Deep Democracy Intro


Tijdens deze ONLINE en interactieve training maak je kennis met de theorie en filosofie die ten grondslag ligt aan de methode. Je ervaart zelf wat de methode teweeg kan brengen en neemt kennis en technieken mee, die direct toepasbaar is in de praktijk.

Deep Democracy is een methode om gesprekken te voeren die de volledige potentie en wijsheid van een groep ontketenen. De creativiteit en productiviteit nemen toe en relaties worden versterkt. Via 4 stappen breng je gespreksleider alle meningen naar de oppervlakte en met de technieken uit deze methode wordt een veilige omgeving gecreëerd waar spanning en polarisatie de basis vormen voor gedragen besluiten.

Deep Democracy Online Introductie

In een online introductie van 2,5 uur neemt de geaccrediteerde trainer je mee in de onderliggende theorie en filosofie van deze methode en toepassing van de technieken. Je ervaart zelf wat de methode teweeg kan brengen en neemt kennis mee, die direct toepasbaar is in de praktijk.
Voor deelname aan deze introductie is geen voorkennis vereist.

House of Deep Democracy biedt deze interactieve introductie in Deep Democracy zowel in-company als op open inschrijving aan.