House of Deep Democracy

House of Deep Democracy heeft als doel om de oplopende maatschappelijke spanningen te transformeren in een constructieve wijze van samenleven. Dit doet House of Deep Democracy met name door  Deep Democracy, the Lewis method in te zetten.

Deze methode biedt een grote verscheidenheid aan middelen om mensen beter in staat te kunnen stellen gesprekken te voeren waarin mensen tot elkaar komen, ook wanneer de diversiteit tussen de deelnemende personen groot is.

House of Deep Democracy biedt scholing via House of Deep Democracy, the School en maatschappelijke events en initiatieven via Stichting House of Deep Democracy.

House of Deep Democracy, the School

House of Deep Democracy, the school biedt geaccrediteerde trainingen,

leertrajecten en workshops in Deep Democracy en The Work . Hiermee bieden we een oplossing voor het werken met groepen. Zowel met tweetallen als met grote groepen.

Tevens biedt House of Deep Democracy procesbegeleiding binnen organisaties en teams waarbij Deep Democracy wordt ingezet.

House of Deep Democracy, the school heeft een persoonlijke aanpak

en gaat voor kwaliteit met een uniek team. Als deskundige in methodes als Deep Democracy en The Work verrijkt het team van House of Deep Democracy besluitvormingsprocessen. Samen met overheden, bedrijven, maatschappelijke organisaties en particulieren.

House of Deep Democracy, the school ontwijkt geen conflict en zoekt geen consensus. 

Je volgt bij House of Deep Democracy, the school geaccrediteerde trainingen Deep Democracy level 1, 2, 3 en 4, Co Resolve en Let’s Talk. Dit kan als organisatie, afdeling of team, maar ook via de trainingen op open inschrijving.

We ondersteunen je kwaliteiten als facilitator, gespreksleider, manager, teamhoofd of coach met intervisie-calls en aanvullende praktijkgerichte programma’s rond Deep Democracy en The Work.


Stichting House of Deep Democracy

Stichting House of Deep Democracy biedt hulp bij diversiteit en polariteit

Bij Stichting House of Deep Democracy stellen we mensen beter in staat gesprekken te voeren waarin zij tot elkaar komen. Ook wanneer de diversiteit tussen de deelnemende personen groot is en er sprake is van polarisatie. Dit doen we met name door gebruik te maken van Deep Democracy, the Lewis method en betreft zowel het zakenleven als burgers in de privé sfeer.

Stichting House of Deep Democracy biedt nieuwe perspectieven

Bij House of Deep Democracy zijn we getraind om te luisteren naar de wijsheid uit de stem van de minderheid en geven zo persoonlijke en zakelijke processen een nieuwe draai.

Stichting House of Deep Democracy geeft alle meningen een stem

Door te luisteren naar alle meningen, creëren we iets bijzonders dat leidt tot draagvlak en verandering. Door conflict te omarmen, maken we ruimte voor nieuwe meningen, visies en besluiten voor de wereld van vandaag en morgen. En……dat kun jij ook!

Bekijk de visie van Stichting House of Deep Democracy.