Trainingslocaties

We heten je voor onze trainingen welkom op onze sfeervolle locaties. De maximale groepsgrootte bij al onze trainingen en workshops is 10; zo bieden we iedereen voldoende ruimte om al tijdens de training actief te oefenen en ervaren.

Amsterdam
Karavanserai Amsterdam

Haparandeweg 67, Unit C6+C7

1013 BD Amsterdam

ROUTE en PARKEREN

Voel je welkom bij onze sfeervolle trainingslocaties.

Arnhem,
tenzij anders aangegeven:
(boven)Boekhandel Ongerijmd

Grote Oord 15 (Jansstraat)

6811 GA Arnhem

Wij serveren zo veel mogelijk plantaardige producten en gebruiken zo min mogelijk plastics.

Den Haag,

Muzee Scheveningen 
Neptunusstraat 90-92
2586 GT Den Haag 


We serveren zo veel mogelijk vegan of vegetarische snacks. Je krijgt dus altijd een koekje bij de koffie. Op deze site maken we GEEN gebruik van tracking cookies voor marketing doeleinden.

Goed om te weten:

– De trainingen op open inschrijving in Amsterdam starten om 10.00 uur (inloop vanaf 9.45 uur) en eindigen om 17.30 uur.
In Den Haag en Arnhem starten de trainingen op open inschrijving om 9.30 uur (inloop vanaf 9.15uur) en eindigen om 17.00 uur.

– House of Deep Democracy werkt met kleine groepen (maximaal 10 personen). Dit doen we om alle deelnemers voldoende oefenruimte te kunnen bieden en gelijktijdig het volledig curriculum te doorlopen. 

– Alle trainers van House of Deep Democracy zijn geaccrediteerd door de internationale organisatie rond Deep Democracy en ervaren op zowel hun vakgebied als in het faciliteren van groepsgesprekken. Jij ontvang dan ook een internationaal certificaat voor je deelname.

– House of Deep Democracy gaat voor een duurzame wereld waarin vriendelijk en respectvol wordt omgegaan met mens en dier. Op de locatie in Amsterdam zijn de lunches volledig plantaardig. Op de locaties in Arnhem en Den Haag in elk geval vegetarisch. We houden rekening met speciale dieetwensen; vergeet deze bij aanmelding niet aan ons door te geven! We proberen geen onnodig gebruik te maken van papier of plastic. De inschrijving en administratie verloopt volledig digitaal.