We heten je voor onze trainingen welkom op onze sfeervolle locaties.

AMSTERDAM
Haparandeweg 67, Unit C6+C7

1013 BD Amsterdam

ROUTE en PARKEREN

Karavanserai Amsterdam

Wij serveren plantaardige lunches en gebruiken zo min mogelijk plastics.

DEN HAAG
Muzee Scheveningen 
Neptunusstraat 90-92
2586 GT Den Haag Je krijgt bij House of Deep Democracy altijd een (vegan)koekje bij de koffie. Cookies bij gebruik van deze site worden alleen geplaatst ter optimalisatie van de werking en niet voor marketing doeleinden.

Goed om te weten:

– House of Deep Democracy werkt met kleine groepen (maximaal 10 personen). Dit doen we om alle deelnemers voldoende oefenruimte te kunnen bieden en gelijktijdig niet in te boeten op het curriculum zoals het door de ontwikkelaar is gevormd. 

– Alle trainers van House of Deep Democracy zijn geaccrediteerd door de internationale organisatie rond (Lewis)Deep Democracy en zijn ervaren op zowel hun vakgebied als in het faciliteren van groepsgesprekken. Jij ontvang dan ook een internationaal certificaat voor je deelname van deze organisatie.

– House of Deep Democracy gaat voor een duurzame wereld waarin vriendelijk en respectvol wordt omgegaan met mens en dier. Op de locatie in Amsterdam zijn de lunches volledig plantaardig. Op de locatie in Den Haag in elk geval vegetarisch. We houden rekening met speciale dieetwensen; vergeet deze bij aanmelding niet aan ons door te geven! We proberen geen onnodig gebruik te maken van papier of plastic. De inschrijving en administratie verloopt volledig digitaal.