Let’s Talk
Let’s Talk, Deep Democracy voor tweegesprekken.


In Let’s Talk leer je op ontspannen wijze een tweegesprek te voeren en begeleiden. Doel is het bereiken van commitment, bekrachtiging en groei.
Met inzet van deze tool uit Deep Democracy geef je een nieuwe draai aan feedback gesprekken en besluitvorming in een duo. In deze workshop van 1 dag richt je je zowel op het zelf voeren van tweegesprekken als het begeleiden hiervan. Hierdoor is de training bij uitstek geschikt voor coaches en begeleiders.

Yonathan Keren, ontwikkelaar van Let’s Talk en hoofdtrainer bij House of Deep Democracy vertelt over deze methodiek.

Let’s Talk maakt gebruik van de Deep Democracy-methode, specifiek gericht op tweetallen. Hoofdtrainer Yonathan Keren ontwikkelde deze toolset samen met Myrna Lewis, grondlegger van Deep Democracy, the Lewis Method. Hij begeleidt ook deze 1-daagse workshop. Let’s Talk is een solide en pragmatische training om tweegesprekken te voeren die ertoe doen. Je krijgt zicht op hoe je optimaal feedback geeft, efficiënt spart en conflictueuze onderwerpen helder maakt. 

Let’s Talk richt zich op:

• ontspannen een tweegesprek kunnen voeren of begeleiden;

• sparren en conflictueuze onderwerpen boven tafel krijgen;

• feedbackgesprekken transformeren naar lering en groei;

• onderlinge relaties versterken;

• besluiten nemen met 100% commitment.

Breng de waterlijn omlaag bij duo’s

Voor wie?

Let’s Talk is bedoeld voor iedereen die via gesprekken tot duurzame oplossingen wil komen. Zowel op de werkvloer als in privésituaties.

Vooropleiding en niveau

Er is geen specifieke vooropleiding vereist. Ook het doorlopen van andere Deep Democracy-trainingen is niet noodzakelijk om deze training te volgen.

Investering in tijd

De training duurt een dag. Er wordt geen specifieke voorbereiding van je verwacht. 
Klik hier voor data en inschrijving. Voor tarieven klik je hier. LVSC-leden krijgen 10% korting en na voltooiing van de Masterclass 1,5 PE-punten. Deze zijn toegekend door de LVSC.

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.